پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران ۱۰ راهکار برای به حداکثر رساندن کالری‌سوزی در ۳۰ دقیقه خوراکی‌های سالمی که می‌توانید جایگزین نان کنید نقش مهم تغذیه در تکامل دندان‌ها ۷ دلیل احساس تشنگی مداوم اعمال قانون۱۴۷۸دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۵۳نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) کندی حرکت در میدان جمهوری به سمت میدان جهاد در مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد مویز برای چه کسانی می تواند مضر باشد؟ | خواص و مضرات مویز را بشناسید چطور از خشکی چشم جلوگیری کنیم؟
سرخط خبرها

با دستور پخت سیب زمینی سوخاری پنیری آشنا شوید

  • کد خبر: ۵۰۲۹۱
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۹
با دستور پخت سیب زمینی سوخاری پنیری آشنا شوید
برای تهیه یک میان وعده یا شامی خوشمزه می‌توانید از سیب زمینی سوخاری شده به همراه پنیر استفاده کرده و غذایی لذیذ برای خانواده آماده کنید.
به گزارش شهرآرانیوز، امروز قصد داریم یک دستورپخت سریع، راحت و صدالبته خوشمزه را با هم آموزش ببینیم، غذایی که بچه‌ها به دلیل فست فودی بودنش آن را دوست دارند، به ویژه این روز‌ها که بازارگردی و خرید غذای آماده توصیه نمی‌شود. دربیشتر کشور‌ها سیب زمینی سوخاری پنیری به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.

مناسب برای: ١٢ نفر

زمان برای پخت: ٦٠ دقیقه

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی سوخاری پنیری:

سیب زمینی متوسط :  ۴ عدد
پنیر پیتزا :  ۱۰۰ گرم
جعفری خردشده:  ۳ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پودرسیر: به میزان لازم
تخم مرغ: یک عدد
آرد سوخاری: به میزان لازم
آرد سفید: به میزان لازم

سیب زمینی‌ها را آب پز و بعد خوب له کنید. نمک، فلفل و پودرسیر را به آن بیفزایید و خوب ورز بدهید.
 
سیب زمینی سوخاری پنیری

جعفری خردشده و پنیرپیتزا را به مخلوط اضافه کنید و باز هم آن را ورز بدهید. خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
 
سیب زمینی سوخاری پنیری
خمیر را که از یخچال خارج کردید، آن را به اندازه دلخواه بردارید و با دست فرم بدهید.
 
سیب زمینی سوخاری پنیری
 
خمیر‌های سیب زمینی آماده را ابتدا در آرد سفید، بعد تخم مرغ و سپس آرد سوخاری بغلتانید. حالا آن‌ها را یکی یکی در روغن فراوان و با حرارت زیاد سرخ کنید.
 
سیب زمینی سوخاری پنیری
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->